Din grijă pentru tine

Campania „Din grijă pentru tine” este inițiată și organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România. O parte consistentă a echipei de voluntari este formată din persoane adventiste practicante, creștini care au adoptat un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, cu legile acesteia și cu ultimele descoperiri științifice. Un adventist iși dorește o viață liberă de dependențe, face o prioritate zilnică din rugăciune și din studiul Bibliei și, la sfârșitul fiecărei săptămâni, își rezervă o zi completă de sărbătoare și odihnă. Îndrăgește voluntariatul și găsește sens în a dărui celor în nevoie.

Teama de a merge la medic reprezenta o realitate prepandemică a societății noastre, însă ultimii trei ani au acutizat puternic aceasta problema.

Mulți români nu au timp, nu au bani și nu au curaj să afle ce îi doare. De aceea dorim să oferim servicii medicale gratuite,în spații create special în acest sens, în colaborare cu partenerii și sponsorii noștri. Evenimentul este unul de educație și prevenție. Facem o campanie de screening gratuit și amenajăm cabinete pentru efectuarea de ecografii, astfel încat sa putem oferi servicii medicale atât doamnelor, cât și domnilor.

Mai multe detalii pe: https://dingrijapentrutine.ro/