Presedinte – Conferinta Transilvania Nord
pastorul Paşca Iosif
email: iosifpasca@adventist.ro


Presedintele Conferintei este primul administrator al Conferinței fiind ajutat în atribuțiile administrative de secretar și trezorier.

Presedintele Conferintei trebuie sa fie pastor hirotonit, cu experienta si o buna reputatie. El se afla in fruntea lucrarii Evangheliei din Conferinta lui si este prezbiterul sau supraveghetorul tuturor bisericilor locale. El lucreaza pentru binele spiritual si pentru zidirea bisericilor, le da sfat cu privire la actiunile si planurile lor. El are acces la toate bisericile, la toate serviciile si adunarile administrative si la toate comitetele acestora, fara drept de vot, daca biserica nu i l-a acordat si poate, in virtutea slujbei lui, sa prezideze adunarile generale ale oricarei biserici, cand acest lucru este necesar. Are acces la toate rapoartele si registrele bisericii etc. – Manualul Bisericii pagina 203

El va prezida sedintele Comitetului Executiv si va sluji in scopul promovarii intereselor generale ale Uniuni de Conferinte, in conformitate cu hotararile Comitetului Executiv.

Este membru de drept în Comitetul executiv al Uniunii de Conferințe.

Mesaj de suflet
Traieste azi in asa fel incat sa nu-ti fie rusine de tine maine. Intr-o lume in care valorile sunt intr-o continua miscare, minciuna e impletita cu adevarul iar placerea e ridicata la rang de virtute, arata lumii ca esti om. Lasa ca bucuria nasterii, mortii, invierii si revenirii Mantuitorului Isus Hristos sa-ti umple inima. Apropie-te de El in fiecare zi si gusta fericirea alaturi de Creatorul Universului. Motivat de dragostea lui Dumnezeu spune si altora de speranta mantuirii posibila prin Isus Hristos.