26 martie 2017 – Olimpiada de Cunoştinţe Biblice

În cadrul Conferinţei Transilvania de Nord Olimpiada de Cunoștințe Biblice se va desfășura  pe data de 26 martie 2017 în următoarele centre:

  1. Vișeul de Jos – ora 10.00 – (Cuvânt de bun venit: Miron Silviu)
  2. Ocnița – ora 10.00 – (Cuvânt de bun venit: Pârcălab Ioan)
  3. Cluj Napoca – Liceul Teologic „Maranatha” – ora 10.00 (Cuvânt de bun venit: Balla Laura)

Vă rugăm să fiți punctuali[1] .

Programul va fi următorul:

Bun venit; 2-3 cântece; rugăciune; devoțional; organizarea pe grupe; aranjarea în sală a grupelor de copii; desemnarea supraveghetorilor; anunțarea regulilor de desfășurare a olimpiadei; împărțirea testelor; completarea pe test a datelor de identificare a copilului; completarea testului; (1) verificarea testului de către copii; (2) reverificarea testului de către copii; predarea testului pe baza de semnătură.

Testul va dura 3 ore.

După test copii și însoțitorii sunt așteptați la masă.

Rugăm pastorii participanți să cadă de acord cu privire la organizarea unui program de ieșire în natură (și a unui program de rezervă în cazul în care va ploua) pentru participanți. Copiii au nevoie să se cunoască și să discute între ei ce au scris.

Corectarea testelor se face în aceeași zi iar copiilor li se comunică perioada în care va avea loc faza națională a olimpiadei (18-21 mai 2017) și cine sunt cei ce vor participa la această fază.

 

Vă dorim multe binecuvântări pentru implicarea dvs. în această activitate sfântă întru bucuria și mântuirea copiilor noștri.

[1] Ora se schimbă în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe 26 martie. Ceasurile se dau cu 1 oră înainte, astfel, ora 03:00 devine ora 04:00. Așadar dați ceasurile înainte de sâmbătă seara sau, dacă nu le dați cu o oră înainte programați-vă să fiți la destinație la ora 9 după vechiul ceas.

Romeo Asanache

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasati un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.