MESAJUL PASTORULUI AUREL NEAȚU PENTRU FAMILIA BISERICII – 16 SEPTEMBRIE 2022

În mesajul pentru acest Sabat, președintele Uniunii de Conferințe relatează evenimente fericite în viața bisericii: inaugurări de școli adventiste și atestarea a 100 de ani de existență a unor biserici adventiste locale.

În videoclip veți găsi informații despre materialele anului misionar 2022-2023 și imagini proaspete de la santierele Spitalului Oncologic de la Târgu Mureș și de la Centrul Multifuncțional din Stupini, Brașov.

Rugăciune: „Tată ceresc, Îți mulțumim că trăim în aceste timpuri când harul s-a înmulțit foarte mult. Te lăudăm pentru bunătatea Ta și vrem să o reflectăm în relațiile cu cei din jurul nostru. Îți cerem să ne schimbi inima, să pui în ea multă preocupare pentru semeni. Te rugăm pentru copiii din școli și biserici, pentru tinerii din societate. Pregătește-ne pentru întâlnirea cu Domnul Isus, trezește bisericile creștine! Te rugăm, Tată ceresc, să conduci lumea noastră și să Te îngrijești de noi după marea Ta îndurare. Ne-am închinat Ție în numele scump al Domnului Isus, Amin!”

Sabat cu pace și bucurie!