Apel special la rugăciune în urma răspândirii Covid-19 în lume

Următorul mesaj a fost transmis de Ted N.C. Wilson, Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea

După cum mulți sunt pe deplin conștienți, diferite regiuni ale lumii se confruntă cu o amenințare severă la adresa sănătății, coronavirusul Covid-19. Au fost diagnosticați peste 100.000 de oameni din aproximativ 65 de țări din întreaga lume, peste 3.600 de decese fiind atribuite Covid-19. Acest lucru a dus la o intensificare a temerilor legate de călătorii, afaceri, asistența medicală, programarea reuniunilor și de viața de zi cu zi în general. După cum majoritatea știți, am făcut recent un apel la rugăciune cu privire la această boală neobișnuită, iar acum reiterez un apel special la rugăciune în urma răspândirii Covid-19 la nivel mondial. Rugați-vă în continuare pentru membrii bisericii noastre și pentru populația numeroaselor țări afectate de răspândirea coronavirusului și mai ales pentru cei care au contactat virusul sau au pierdut persoane dragi. Să oferim mărturii convingătoare prin implicarea tuturor membrilor, manifestând dragostea și grija lui Hristos față de cei aflați în nevoie într-o manieră utilă, având în vedere măsurile adecvate pentru protejarea sănătății.

Au fost adresate întrebări referitoare la desfășurarea sesiunii Conferinței Generale care va avea loc în Indianapolis, în statul american Indiana, în perioada 25 iunie – 4 iulie 2020. Administratorii Conferinței Generale și alți administratori și conducători ai Bisericii analizează situația și posibilele scenarii. Se fac eforturi pentru a se lua cele mai potrivite măsuri în cazul în care starea actuală se prelungește. Cu toate acestea, în acest moment, planurile cu privire la desfășurarea Conferinței Generale din acest an rămân neschimbate. Vă rog să vă rugați pentru îndrumarea și călăuzirea lui Dumnezeu în îndeplinirea acestor planuri.

Fie ca Domnul să ne ofere mângâiere și să ne încredem pe deplin în El, cerând, în aceste timpuri dificile, împlinirea făgăduinței din Psalmul 37:3-5: „Încrede-te în Domnul şi fă binele; locuieşte în ţară şi umblă în credincioşie. Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra”. Biserica Adventistă mondială se află în mâinile Lui, oricare ar fi dificultățile cu care ne confruntăm în împlinirea misiunii mărețe de a-L proclama pe Hristos, întreita solie îngerească și revenirea Sa iminentă. Vă mulțumim pentru rugăciunile înălțate pentru biserica lui Dumnezeu și pentru lucrarea ei.

Ted N.C. Wilson, Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea 

Sursa: https://www.adventist.ro/index/apel-special-la-rugaciune-in-urma-raspandirii-covid-19-in-lume/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasati un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.