Scrisoare spre Biserici

Stimați frați în Domnul Isus Hristos!

„Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care
ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovnicești…” Efeseni 1:3

Este un privilegiu să facem parte din acest popor profetic ce poate observa vremurile, iar vremurile pe care le trăim cu toții sunt unele fără precedent. Poate acum este momentul potrivit să fie înălțate Legea și Jertfa Domnului Isus. Observăm cum Biserica este din ce în ce mai scuturată în procesul de cernere profetizat de multă vreme. Asistăm uimiți și îngrijorați, în același timp, la lovituri pe care Biserica le primește de la cei care nu simt câtuși de puțin nevoia de „creștere în Hristos”.
Prin Lumina Cuvântului Întrupat am fost chemați la o mântuire așa de mare. Acest lucru ne îndatorează pentru veșnicie să aducem închinare Mielului cel Sfânt. Uneori avem tendința să privim biserica aceasta ca pe o corabie în derivă, dar uităm că ea este obiectul grijii și atenției speciale a lui Dumnezeu. Ea nu se va scufunda niciodată. A face parte din poporul acesta și a avea părtășie cu el aduce multe beneficii, pe care poate nu avem maturitatea să le vedem, dar totodată aceste lucruri așază pe umerii noștri și multe responsabilități. Ca mădulare a Trupului lui Hristos, suntem chemați să ne slujim unii pe alții în dragoste, să ne purtăm poverile unii altora și să ne purtăm în rugăciune unii pe alții. Biserica, într-o unitate desăvârșită, este chemată să-și împlinească lucrarea de propovăduire, și Dumnezeu dorește să fie la cârma poporului Său.
În acest context, dorim să vă aducem la cunoștință că a fost convocată Adunarea Generală
a Conferinței Transilvania de Nord pentru data de 23 martie 2021. Scopul principal al acestei Adunări este alegerea Comitetului Executiv al Conferinței noastre. Acesta va fi mandatat să lucreze pentru următorii patru ani.
Evenimentul acesta este un eveniment cu mare încărcătură spirituală. Nimeni nu știe mai bine decât Dumnezeu, care este nevoia Bisericii în aceste vremuri. Stimați frați, vă invităm la rugăciune stăruitoare pentru lucrările elective. Este nevoie de maturitate spiritual, de demnitate și de multă rugăciune. Rugați-vă mult și rugați-vă din inimă, pentru ca Dumnezeu să conducă lucrările acestea prin Duhul Său cel Sfânt.
De asemenea, în vara acestui an vor fi convocate și Adunările Elective din bisericile locale. Și aici Dumnezeu trebuie să-și facă lucrarea Sa. Vremurile pe care le trăim sunt vremuri tulburi din punct de vedere spiritual, și nu numai. Să ne punem la dispoziția Duhului Sfânt pentru ca la nivelul conferinței și la nivelul bisericilor locale să fie chemați oameni destoinici și temători de Dumnezeu pentru a sta în fața poporului.
Ne exprimăm dorința și pe calea aceasta ca Dumnezeu să conducă lucrările elective de la toate nivelele organizaționale. Lucrarea aceasta, mânjită de un spirit lumesc, influențată de un spirit de partide, ar aduce un mare prejudiciu spiritual unei biserici ce este chemată la o lucrare atât de măreață și sfântă.
Totodată, În numele Mântuitorului vă mulțumim, stimați frați, pentru împreuna lucrare din mandatul care tocmai se încheie. Mulțumim comitetelor și slujbașilor locali pentru buna colaborare, și mulțumim întregii frățietăți pentru susținere. Biserica este a Bunului Dumnezeu și noi împreună cu ea. El să ne conducă și să ne sfințească, să ne binecuvânteze ca pe turma pășunii Lui!

Cu aprecieri și recunoștință, ai dumneavoastră frați în Hristos,

PREȘEDINTE, Pașca Iosif

SECRETAR, Szász Károly-Zsolt

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasati un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.